Arctic Invitational ja VMP etsivät Suomen suurimmalle kilpapelitapahtumalle esports-tuottajaa.

Arctic Invitational ja VMP etsivät Suomen suurimmalle kilpapelitapahtumalle esports-tuottajaa. Hakuaikaa 24.5. asti.

Arctic Invitational ja VMP Varamiespalvelu julkistivat aiemmin kumppanuutensa esportsin saralla. Nyt etsitään tapahtumalle tuottajaa auttamaan tapahtuman järjestelyissä ja kumppanituotannossa.

Suomen suurimman esports-tapahtuman titteliä kantava Arctic Invitational rekrytoi määräaikaiseen työsuhteeseen esports-tuottajaa. Esports-tuottaja pääsee mukaan järjestämään Suomen ensimmäistä areenatasoista sports-tapahtumaa ja toimimaan kumppanien kanssa. Lisäksi valittu henkilö saa toteuttaa tapahtumaan liittyviä kampanjoita ja eri kanavissa nähtävää markkinointia.

“Tarvitsemme joukkoomme innovatiivista ja osaavaa henkilöä mukaan tekemään Suomalaista esports-historiaa. Asenne ratkaisee, mutta kokemuksestakin on hyötyä!”, sanoo Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa.

Hakuaikaa esports-tuottajan pestiin on 24.5. asti ja määräaikainen työsuhde kestää 3kk alkaen heinäkuun alusta. Tämä työmahdollisuus avaa ovia toimia esportsin parissa myös tulevaisuuden tapahtumissa ja lähetyksissä. Kutsumme mielenkiintoisimmat hakijat haastatteluun toukokuun lopulla.

VMP Varamiespalvelu toimii hakemusten käsittelijänä ja konsultoi Arctic Invitationalia oikean henkilön valinnassa. VMP haluaa tutkia työllistämismahdollisuuksia esportin alalla ja haluaa toiminnallaan tukea alan kehitystä työelämälähtöisesti.

”VMP työllistää vuosittain 20 000 henkilöä lähes 4000:n asiakkaan työtehtäviin. Meillä on jatkuvasti auki erikoisia ja ainutlaatuisia työpaikkoja, kuten nyt haussa oleva esport-tuottaja. Näiden uniikkien työtilaisuuksien lisäksi etsimme jatkuvasti työntekijöitä vaihteleviin ja myös niihin tavanomaisimpiin työtehtäviin koko Suomessa lapista etelään. Vaikka nyt tähän kampanjaan valitaan vain yksi tuottaja, pystymme samalla tarjoamaan töitä ja uusia urapolkuja sadoille nuorille ja aikuisille.” kommentoi VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

Voit hakea Esports-tuottajan paikkaa VMP:n verkkopalvelussa

 

 

 

 

VMP VARAMIESPALVELU

VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja se toimii koko Suomessa. VMP on kehittänyt toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi eri toimialoille on VMP:n ydinosaamista. Perheyrityksestä kasvanut VMP Varamiespalvelu on osa pörssilistattua VMP Oyj -konsernia, joka tarjoaa lisäksi erilaisia  rekrytoinnin, organisaation kehittämisen ja itsensätyöllistämisen palveluita. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.

https://twitter.com/VMP_Suomi

www.facebook.com/vmpsuomi

www.instagram.com/vmp_group

www.vmp.fi

 

ARCTIC INVITATIONAL

Arctic Invitational on suurin koskaan Suomessa pidetty kilpapelaamisen tapahtuma. Se pelataan 14.9.2019 Hartwall Arenalla ja pelinä toimii CS:GO.  Arcticiin kutsutaan kolme kansainvälistä huippujoukkuetta ja yksi suomalainen haastaja pääsee pelaamaan näitä vastaan. Turnauksen palkintopotissa on yhteensä 100 000 €. Tapahtuman järjestää Starsquad Event Oy ja Elisa Oyj.

https://twitter.com/ArcticInv

www.facebook.com/arcticinvitational

www.instagram.com/arcticinvitational

www.arcticinvitational.com
discord.gg/kkWjqJe

 

www.starsquad.fi