Heidi Alariesto Lapin Yrittäjien puheenjohtajaksi

VMP Groupiin kuuluvan Sijaishaltijan Heidi Alariesto on valittu Lapin Yrittäjien uudeksi puheenjohtajaksi tiistaina 19.9.2017. Alariesto on aloittanut yrittäjäuransa vuonna 2009 ja jatkaa edelleen mm. nuorten työllisyyttä edistävän Sijaishaltijan toiminnan Primus motorina. Erilaisia sijaistamispalveluita ja nuorten kesätyöseteleitä hyödyntävien palveluiden luoja Heidi on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri.

Lapin Yrittäjät ry on maakunnan suurin elinkeinoelämän järjestö, jonka alueellisen vaikuttamisen pohjana on kaikkiaan reilu 3300 jäsentä. Lapin Yrittäjät toimii alueellisena organisaationa maakunnallisessa edunvalvontatyössä ja tukee paikallistason vaikuttamistyötä kunnissa. Lapin Yrittäjät on mukana omien jäsentensä koulutuksellisten ja sosiaalisten palveluiden järjestämisessä. Toiminnassa korostuu asiantuntijan rooli eduskuntaan, ministeriöihin ja muuhun valtionhallintoon. Yrittäjän kannalta olennaista on lapin jokaisessa kunnassa toimiva paikallisyhdistys, joka luo lähiverkon yrittäjien välille ja toimii läheisessä yhteistyössä mm. kunnan kanssa.

VMP Group onnittelee Lapin Yrittäjiä uudesta tarmokkaasta puheenjohtajasta ja Heidiä hienosta asemasta toimialueensa ytimessä. Viime kesänä Heidin johdolla työllistettiin yli 800 nuorta kesätöihin!

Lähde: Lapin Yrittäjät