Kutsu tapahtumaan: Onko määrittelemämme johtaminen myös kokemuksellisesti totta?

Kutsu tapahtumaan: Onko määrittelemämme johtaminen myös kokemuksellisesti totta?

Personnel Helsinki, Salomonkatu 17 B, 11.krs (Kamppi)
to 21.3.2019 klo 9:00-11:00

Ovatko määrittelemämme johtamiskäytännöt työyhteisössämme kokemuksellisesti totta? Ellei, mihin silloin tulisi tietoisesti kiinnittää huomio, jotta johtamisen kehittämisemme ei rakenna yhteisöömme kahden todellisuuden harhaa?

Yhteisön kokemusta johtamisesta ja esimiestyön edelleen kehittämisestä tarkastellaan systeemisen näkökulman kautta. Tilaisuudessa autetaan osallistujaa hahmottamaan johtamisen kehittämistä sekä yhteisönsä johtamiskokemusta mm. seuraavien avainkysymysten avulla:

  • miksi meidän tulee tutkia määritellyn johtamisen ja todellisen johtamisen välistä kokemusta? Mitä silloin tutkimme ja miten sen avulla konkreettisesti parannamme johtamisen kehittämisen toteutumista käytännössä?
  • jotta johtamisen kehittämisemme rakentaa todellista, ei kuviteltua johtamiskokemusta – mitä asioita yritysjohtona ja HR:nä huomioimme johtamisen kehittämisessämme jatkossa tietoisemmin?
  • kuinka itse voin hyödyntää systeemistä tarkastelua, jotta oma panokseni johtamisen kehittämisessä on vaikuttavinta?
    • systeeminen tarkastelu tunnistaa johtamisen kehittämisen dynamiikan ja konkretisoi mm. johtoryhmän ja HR:n yhdessä onnistumista johtamisen kehittämisessä.

Tilaisuus on kohdennettu yrityksen johtoryhmän jäsenille. Pidätämme oikeuden osallistumispaikkojen vahvistamiseen.

Asiantuntijana seniorikonsultti Olli-Pekka Ihalainen.
Ilmoittautuminen: olli-pekka.ihalainen@personnel.fi 19.3.2019 mennessä.

Tervetuloa!