Kutsu VMP:n osavuosikatsauksen tiedotustilaisuuteen 21.11.2018

VMP Oyj lehdistötiedote 15.11.2018

VMP:n osavuosikatsaus tammi–syyskuulta 2018 julkistetaan keskiviikkona 21.11.2018 noin klo 8.00.

Audiocast-lähetys
Suomenkielinen tiedotustilaisuus analyytikoille ja medialle pidetään samana päivänä 21.11.2018 klo 11.00 Audiocast-lähetyksenä osoitteessa https://vmp.videosync.fi/q3-katsaus. Tilaisuutta isännöivät toimitusjohtaja Juha Pesola ja talousjohtaja Jarmo Korhonen. Tilaisuuden aikana voit esittää kysymyksiä verkon välityksellä.
Esitysaineisto on saatavilla ennen tiedotustilaisuutta yhtiön kotisivuilla osoitteessa https://eezy.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/. Audiocastin nauhoitus on saatavilla samassa osoitteessa myöhemmin päivän aikana.

Lisätietoja
Jarmo Korhonen, talousjohtaja, puh. +358 (0)40 510 9336, jarmo.korhonen@vmp.fi

VMP lyhyesti
VMP on suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa kattavan valikoiman henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen sekä itsensätyöllistämisen palveluita. Yhtiö on liikevaihdolla mitattuna yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.  VMP palvelee asiakkaitaan Suomen lisä​ksi Ruotsissa ja sillä on rekrytointipiste Romaniassa. VMP-konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu-, Staffplus-, Personnel-, Eezy- ja Alina-brändit.​ VMP pyrkii kattavalla palveluvalikoimallaan vastaamaan työnantajien ja työntekijöiden muuttuviin tarpeisiin ja on kokonaisvaltainen HR-kumppani asiakkailleen.