SANNIn kesäkiertueella haku päällä, VMP etsii päätöskeikalle assistenttia

SANNI, yksi tämän hetken suosituimmista ja omaleimaisimmista pop-artisteista starttaa kesäkiertueensa yhdessä VMP:n kanssa. VMP toteuttaa SANNI:n kiertueella Suomen mageimman työhaastattelun kesällä 2018. VMP tulee näkymään SANNIn keikkabussissa sekä digitaalisesti VMP:n kanavissa.

VIERAILE KAMPANJASIVULLA

Tarttuvista riimeistään tunnettu musiikintekijä SANNI kiertää koko kesän ahkerasti Suomen suurimpia festivaaleja ja yleisön villitsemisen ohessa valikoi nyt myös työnhakijoita mitä makeimmilla mestoilla kiertueen yhteydessä.

Suurta suosiota kaikissa ikäryhmissä nauttiva SANNI on loistava esikuva nuorille, joka mahdollistaa luontevan yhteistyön VMP:n kanssa. Ainutlaatuinen ja avoin asenne, omiin vahvuuksiin uskominen, tiimityö ja monipuolinen kokemus ovat vieneet SANNIa omalla urallaan eteenpäin, mutta auttavat myös nykypäivän työn etsijää.

Alkukesästä alkavan kampanjan tarkoituksena on antaa SANNIn faneille mahdollisuus päästä osallistumaan kiertueen päätösmatkaan assistentin roolissa, keikkabussin puitteissa. Samassa yhteydessä VMP jakaa hakijoille yleiseen työnhakuun liittyviä vinkkejä ja palkitsee aktiivisia ”hyviä tyyppejä” erilaisin kilpailupalkinnoin. Vaikka assarin lopulliselle paikalle valitaankin vain yksi hakija, voi työura avautua kampanjan kautta ympäri Suomen useille tuhansille nuorille.

sanni_promo-3_web_viivihuuska

Erityisesti sosiaalisen median kanavissa seurattu SANNI istuu aitoudellaan vastuullisuudesta ja työviihtyvyydestään palkitun VMP:n tyyliin. ”SANNI on meidän näköinen tekijä, joka piristää olemassaolollaan koko duunipaikan fiiliksen. Hänessä on samaa valoa ja positiivisuutta, mistä VMP:läisiä usein kehutaan. Uusien työnhakijoiden löytäminen on koko ajan haasteellisempaa ja SANNIn kiertue tarjoaa meille ihanteellisen kanavan löytää tuoreita, innokkaita tekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin ympäri Suomen”, vahvistaa VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

Kaupallisista yhteistöistä Warner Music Finlandilla vastaava Ville Ahtiainen sanoo, että ”on mahtavaa kun kaksi toisiaan tukevaa tekijää löytää toisensa. Tässä yhteistyössä on löydetty se punainen lanka, jonka takia markkinointiyhteistyötä on kannattava tehdä. SANNIn kiertue tavoittaa mielettömän määrän potentiaalisia työnhakijoita.  Samalla voidaan tarjota faneille aivan huikea mahdollisuus päästä päiväksi unelma duuniin SANNIn kiertueelle assariksi. Perfect match!”

 

Lisätiedot:

Ville Ahtiainen, Brand Partnership Director, Warner Music Finland, 040 552 3046

Kirsi Lönnmark, viestintä- ja markkinointipäällikkö, VMP Group, 050 351 9350

 

SANNIn kesäkiertueen päivämäärät täydentyvät tänne: http://warnermusiclive.fi/artistit/sanni/