Staffplus Oy lujittaa jatkossa VMP Groupin asemaa HoReCa-toimialalla

Henkilöstöpalvelualan johtaviin yrityksiin kuuluva VMP Group ostaa Staffplus Oy:n koko osakekannan ja jatkaa vahvaa kasvuaan.

 

VMP Groupin toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen kertoo hyvämaineisen ja alansa arvostetuimpiin yrityksiin kuuluvan Staffplus Oy:n olleen mielekäs neuvottelukumppani.

HoReCa-toiminta on kovassa kasvussa ja haluamme ehdottomasti olla mukana positiivisessa kehityksessä. Uusi kokonaisuus mahdollistaa parempien ja laajempien palveluitten tuottamisen työntekijä- ja yritysasiakkaillemme. Kannattava, arvostettu ja menestyksekäs Staffplus Oy on mielenkiintoinen yritys ja olemme erittäin tyytyväisiä tästä täydennyksestä. Olemme kiinnostuneita kehittämään Staffplus Oy:n olemassa olevia työkaluja. Esimerkiksi esimiespankki on hyvin mielenkiintoinen formaatti rekrytointiin ja suorahakuihin keskittyville yrityksille konsernissamme.”

Staffplus Oy:n toimitusjohtaja William Welander kokee uuden omistajan antavan arkeen enemmän resursseja ja loppuun hiottuja toimintamalleja. Welander näkee yhdistymisen hyödyt myös laajentumisessa koko Suomen markkinoille. ”Yhdistymisen mukanaan tuoma valtakunnallisuus, sekä VMP Groupin tuki antavat täysin uudenlaiset mahdollisuudet kehittää prosesseja sekä palveluita asiakkaidemme hyväksi. Staffplus Oy:n ja VMP HoReCan osaaminen ja palvelut täydentävät toisiaan. Nämä yhdessä luovat pääkaupunkiseudulle todellisen voimatekijän ravintola-alan henkilöstöpalveluille. Haluamme tulevaisuudessakin säilyttää helposti lähestyttävän, ketterän ja asiakaslähtöisen toimijan roolin.”