Työhyvinvointia lätkäkaukalossa

VMP Oyj panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin, mikä näkyy henkilöstön tuottavuutena ja viihtymisenä. Konsernin yhteishenki näytti kyntensä Hämeenlinnassa viime viikonloppuna työpaikkojen välisessä SM-turnauksessa ja palkittiin pronssilla.

VMP Oyj osallistui ensimmäistä kertaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämään työpaikkojen väliseen SM-turnaukseen. Tämä hieman erilainen lähestymistapa työhyvinvointiin aktivoi kuusitoista konsernin edustajaa ympäri Suomen taistelemaan kiekkokaukaloon.

Viimeisten kuukausien aikana monia yritysostoja tehnyt VMP konserni kokosi joukkueen kaikista nykyisistä yrityksistään. Joukkuepeli on erinomainen, ja VMP.n yrityskulttuuriin sopiva tapa verkostoida eri toimijoita. Työnantaja tuki turnaukseen osallistuneita painattamalla näyttävät kameleontti-pelipaidat ja kustantamalla osallistumismaksun. Yhteenkuuluvuudentunteen lisäksi osallistuneita yhdisti intohimo rakkaudesta lajiin.

”Jääkiekko on ollut harrastuksenani ja lähellä sydäntäni yli 25 vuotta, joten olin heti kiinnostunut lähtemään mukaan. Tapahtumasta jäi oikein loistavat fiilikset ja oli todella hauskaa”, kertoo VMP Porin myyntipäällikkö Kim Virtanen.

Uusia tuttavuuksia

VMP auttaa yrityksiä ja työntekijöitään menestymään muuttuvassa työelämässä ja lisäksi edesauttaa ihmisten viihtymistä eri tavoin. Aloite osallistumisesta kumpusi henkilökunnan jäsenistä itsestään ja sai vihreätä valoa HR-osastolta. Joukkue koostui markkinoinnin, henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin ja yrittäjien edustajia, jotka puhalsivat VMP:n ja urheilun arvojen mukaisesti yhteiseen hiileen erinomaisesti.

”Kun ollaan kaikki saman kiinnostavan aiheen kanssa tekemisissä työelämässä, oli verkostoituminen tällaisessa tempauksessa erityisen helppoa. Kollegan persoona ja työ tuli tutuksi hauskalla tavalla”, Virtanen jatkaa.

VMP:n omana maalivahtina toiminut Enjoyn järjestelmäasiantuntija Toni Sampo kertoo reissun onnistuneen.

”Kaikki olivat minulle uusia tuttavuuksia ja en voi riittävästi kehua, kuinka mukavaa sakkia sain tavata”, Sampo ylistää.

Koko VMP-konsernin joukkue allekirjoittaa tämäntapaisten tapahtumien tärkeyden ja halukkuutta uuteen osallistumiseen löytyy heti.

”VMP Oyj laajentaa jatkuvasti palveluvalikoimaansa ja ostaa uusia yrityksiä. Tuemme myös urheilua ja monia lajeja erilaisin kumppanuuksin. Saapa nähdä millaisella joukkueella ja missä lajissa ollaan mukana ensi vuonna, kun ammattilaisten joukko vielä tästä entisestään laajenee!”, kommentoi tapahtumasta livenä somekanavissa raportoinut sisällöntuottaja Katriina Kantonen.