Vapaus juhlia työn juhlaa

Olemme 30-vuotisen historiamme aikana nähneet paljon. Tunnemme työn ja sen tekijät niin hyvinä päivinä kuin kriisin hetkinä. Meillä on kokemusta niin 1990-luvun lamasta kuin 2000-luvun finanssikriisistä. Nykyinen poikkeustilanne on uusi, mutta me tiedämme, että maailma kaikesta muutoksestaan jatkaa kulkuaan eteenpäin.

Poikkeustilanne on osoittanut suomalaisten innovatiivisuuden, sisun ja voiman. Työtä on kekseliäästi tehty uusilla tavoilla ja löydetty työtä uusista paikoista. Työura ei välttämättä ole suora, mutta se voi olla helppo. Tässä tehtävässä me olemme auttamassa jokaista työtä tarvitsevaa, työtä tekevää tai työntekijää tarvitsevaa.

On siis aika kääntää katseet tulevaan ja lähteä rakentamaan uutta nousua. Tulevaisuus tarvitsee työtä ja sen tekijöitä, nyt enemmän kuin koskaan. Me olemme auttamassa yhteiskuntaa ja jokaista yksilöä nousemaan. Olemme auttamassa työn löytämisessä sekä tekijöiden ja töiden yhdistämisessä. Se on kaiken toimintamme ydin.

Poikkeustilanteen keskelläkin on syytä pysähtyä hetkeksi juhlimaan. Tänään nostamme maljan työn sankareille – meille jokaiselle, tilanteesta riippumatta – sekä työlle. Erinomaista vappua jokaiselle!