VMP Group edusti sporttisena FightBack Runissa

Hurjasta lasketteluonnettomuudesta selvinnyt Pekka Hyysalo järjesti neljättä kertaa Turussa juoksu- ja liikuntatapahtuman 2.9.2017. Uskomattomalla sisulla ja taistelutahdollaan vakuuttanut Hyysalo nauttii suurta yleisösuosiota kotikaupunkinsa lisäksi koko Suomessa. Positiivisen elämänasenteen käyntikortti on nykyään paitsi arvostettu puhuja, myös oman FightBack-brändinsä esimerkillinen keulakuva. VMP Groupilla oli ilo aloittaa yhteistyökumppanuus Pekan kanssa vuoden 2017 alussa, jolla mahdollistetaan mm. Pekan unelman, aivovammapotilaiden kuntoutukseen keskittyneen FighBack-kuntoutustilan toiminta.

Yhtenä näkyvimmistä tempauksistaan Pekka Hyysalo järjestää Turun jokirannassa vuosittain FightBack Run-tapahtuman, jossa juostaan ja kävellään 2,5 km:n mittaista reittiä vapaavalintaisesti hyväntekeväisyyden merkeissä. Tämän vuoden lenkille Pekka sai kirittäjikseen myös reippaat VMP Groupin edustajat, jotka punaisissa “Pekan matkassa” -paidoillaan keräsivät kymmeniä kilometrejä aktiivisuusmittareihinsa.

“Meille VMP Groupin työntekijöille oli itsestäänselvää, että tänä vuonna lähdetään tukemaan Pekkaa ja upeaa FightBack-hanketta porukkavoimin tapahtumaan. Yhteistyön lanseeraminen alkuvuodesta sai todella positiivisen vastaanoton, Hyysalo koettiin helposti lähestyttäväksi ja yritystemme hengen mukaiseksi hahmoksi.” Kommentoi VMP Groupin viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark.

IMG_0475

Ydintoimintojensa ohella VMP Group on laajalla rintamalla mukana hyväntekeväisyystyössä ja tukee myös urheilua lajiin katsomatta. Iloisen liikuntatapahtuman tunnelma välittyi kaikista mukana olleista, kaikkiaan reitillä tossujaan ulkoilutti yli 1000 ihmistä.

http://www.fightback.fi/

IMG_0456

Pekka Hyysalo vietti myös syntymäpäiviään FightBack Runissa.