VMP Group ja Pekka Hyysalo aloittivat yhteistyön – Hyysalo vauhdittamaan erityisesti nuorten työllistymistä

VMP Group haluaa tuoda taistelijan asennetta ja positiivista energiaa omaan toimintaansa aloittamalla yhteistyön Pekka Hyysalon kanssa. VMP Group ja Hyysalo sopivat kolmivuotisesta yhteistyöstä tammikuun lopussa. Hyysalo on mukana yhtiön markkinoinnissa ja asiakastilaisuuksissa. VMP Group tukee puolestaan Turussa sijaitsevan FightBack-kuntoutustilan toimintaa.  Maaliskuussa 2016 avatussa tilassa esimerkiksi päävamman saaneet voivat kuntouttaa itseään maksutta Vasa-konseptin mukaisin yksilöllisin harjoittein.

Pekka Hyysalo on innostunut yhteistyöstä VMP Groupin kanssa ja hän uskoo voivansa rohkaista erityisesti nuoria työnhaussa ja työllistymisessä.

Olen erittäin iloinen FightBackin yhteistyöstä VMP:n kanssa, sillä näin koen olevani osaltani mukana tarjoamassa uusia mahdollisuuksia. Etenkin nuoret voivat jopa kokea olevansa hieman hukassa siirtyessään työelämään ja VMP on monille heistä ratkaisu, Hyysalo summaa.

Pekka Hyysalon vahva tarina ja huumorintaju ovat tehneet vaikutuksen VMP:läisiin. Toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen on varma, että Pekka Hyysalon rohkeus ja sitkeys toimivat kannustavana esimerkkinä kaikille, mutta erityisesti nuorille.

Me kaikki voimme ottaa oppia Pekasta. Erityisesti nuorten on tärkeää muistaa, että työnhaussa sitkeys kannattaa, vaikka se saattaakin olla rankkaa puuhaa. On mentävä rohkeasti kohti omia unelmiaan. Meidän kauttamme Pekka voi myös kertoa omaa tarinaansa entistä laajemmalle yleisölle, Hakkarainen sanoo.

Freestylelaskija Pekka Hyysalo oli vasta 19-vuotias, kun hän loukkaantui vakavasti vuonna 2010. Hyysalo kuntoutui ennätysajassa ja nyt hän on kysytty puhuja ja positiivisen ajattelun lähettiläs luomansa FightBack-brändin kautta.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Heimo Hakkarainen, VMP Group, puh: 040 307 5001,
Sari Kanti-Paul, FightBack, sari@fightback.fi, 050 538 62 43

Hyysalo_

Pekka esiintyi VMP Groupin vuoden aloitustapahtumassa Tuuppajaisissa Vierumäellä 20.1.

Vuonna 1988 perustettu VMP Group on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Yritykseen kuuluvat henkilöstöpalvelualan yritysketju VMP Varamiespalvelu, erilaisia koti-, hoiva- ja sairaanhoitopalveluja tarjoava Alina, johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut Romana Management, laskutuspalveluyritys Eezy sekä rekrytointeja ja soveltuvuusarviointeja tekevä Personnel Group.

 VMP Groupilla on lähes sata toimipistettä noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Romaniassa. Yrityksen vuosittainen liikevaihto on noin 150 miljoonaa euroa. VMP Group työllistää vuositasolla noin 18 000 henkilöä ja sillä on 5000 asiakasta.