VMP Groupin tapahtumarikas vuosi 2017 päättyi tilinpäätöksen huippulukuihin

Suomea suotuisasti kohdellut talousnoste johdatteli osaltaan VMP Groupin erinomaiseen kasvuun viime vuonna. Konsernin ketjuliikevaihto kasvoi kaikkiaan 23 % ja oli 178 miljoonaa euroa. Konsernin käyttökate oli 9,3 milj. Euroa ja kasvoi edellisestä vuodesta 80 %.  Henkilöstöpalveluala on ollut valtakunnallisesti talouden kiihtyessä avainasemassa työvoiman kysynnän ja tarjonnan keskiössä. VMP Groupin kaikki liiketoimintayksiköt tuottivat voittoa ja konserni kasvoi kokonaisuudessaan selkeästi markkinaa nopeammin. Vuoden aikana tapahtunut yritysosto (Staff Plus Oy) ja pääomasijoittaja Sentican luotsaukseen siirtyminen ovat tukeneet kasvua jo tässä vaiheessa.

Muuttuvaan työelämään ratkaisuja sekä asiakkailleen että työntekijöilleen tarjoava VMP Group on ottanut omakseen digitalisaation ja tekoälyn tarjoamat mahdollisuudet ja onnistunut laajentamaan asiakkuuksiaan myös liiketoimintayksiköidensä kesken. Tehokkuus ja menestys on syntynyt hyvinvoivalla henkilöstöllä, josta esimerkkinä viime vuonna voitettu Eteran Työkyky-palkinto.

Vaikka ripein talousnoste saattaa kääntyä tasaisemmaksi korkeasuhdanteeksi, jatketaan VMP Groupissa työllisyyshaasteiden ratkomista yhä innovatiivisemmin. Työvoiman saatavuus rajoittaa koko toimialan kasvua samaan aikaan kun hallituksen toimenpiteet, ulkomaisen työvoiman käyttö ja aktiivimalli kohtaavat paljon vastustusta.

Monialakonserniksi kasvanut VMP Group on valtakunnallisesti merkittävä työllistäjä, jonka onnistumiset näkyvät niin palkansaajien kukkaroissa kuin asiakasyritysten tuloksessa. Kasvua haetaan myös kuluvana vuonna uusilla tuotteilla ja asiakaskohtaisilla ratkaisuilla. Kasvu- ja kannattavuusnäkymät ovat edelleen hyvät.

 

Lisätietoja tilinpäätöksestä sekä VMP Groupin tämän vuoden näkymistä: Heimo Hakkarainen, toimitusjohtaja VMP Group, puh: 040-307 5001, heimo.hakkarainen@vmp.fi

 

VMP Group luo hyvinvointia yhteiskuntaan. Yritystensä kautta se tuo joustavuutta työmarkkinoille. VMP Group -konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu, Romana Management, Alina, Eezy, Personnel, Staff Plus Oy ja Sijaishaltija.

www.vmpgroup.fi