VMP ja Eezy Suomen suurimman esports-tapahtuman pääyhteistyökumppaneiksi

Kiinnostava kohderyhmä ja kilpapelaamisen räjähdysmäinen kasvu yhdeksi Suomen seuratuimmista lajeista on huomattu myös yrityskentässä. VMP-konserniin kuuluvat VMP Varamiespalvelu ja Eezy haluavat lähteä tutkimaan työllistymis- ja työllistämismahdollisuuksia kilpapelaamisen ympärillä.

Suomen suurimman esports-tapahtuman titteliä kantava Arctic Invitational saa uudet yhteistyökumppanit kotimaisesta VMP-konsernista ja sen tytäryhtiöstä Eezystä. Tämä on erinomainen asia suomalaiselle esportsille ja vankentaa tapahtuman taloudellista pohjaa. VMP Varamiespalvelu ja Eezy tuovat tapahtumalle juuri ne oikeat osaajat joita yhden päivän tapahtuma tarvitsee.

“Olen todella innoissani saadessani ilmoittaa ensimmäisen pääkumppanimme juuri rekrytoinnin ja itsensätyöllistämisen alalta. Kilpapelaaminen työkenttänä on kehittymässä ja VMP tuo juuri sitä kaivattua osaamista ja kokemusta kehittää työelämää ja vastata sen asettamiin haasteisiin.”, sanoo Arctic Invitationalin tapahtumajohtaja Olli-Pekka Villa.

Eezy tarjoaa taitaville esports-tekijöille vaivattoman tavan laskuttaa osaamistaan ilman omaa yritystä. Monet alan toimijat, esimerkiksi pelaajat, lavaisännät, selostajat, tuomarit ja valokuvaajat, ovat valinneet toimintamuodokseen kevytyrittäjyyden. Se on helpompaa, ja säästää aikaa sekä vaivaa verrattuna omaan toiminimeen tai osakeyhtiöön. Eezy tarjoaa kilpapelaamisen ympärillä toimiville tahoille markkinoiden parhaan palvelun itsensä työllistämiseen.

Tämä on ensimmäinen kerta kun VMP ja Eezy lähtevät mukaan kilpapelaamisen maailmaan.

“VMP on työelämän murroksen polttopisteessä ja uusien työntekijöiden haku kiihtyy koko ajan. Olemme ennakkoluulottomia ja innovatiivisia hyödyntämään erilaisia kanavia ja koemme e-urheilun kautta löytyvän tuoreita ajatuksia nuorten työllistämiseen. Teemme tulevaisuuden työntekijöitä ja haluamme kaikin tavoin mahdollistaa joustavaa työllistymistä myös modernien ammattien muodossa”, Kirsi Lönnmark, VMP:n viestintä- ja markkinointipäällikkö.

VMP-konsernin viestintä- ja markkinointipäällikkö Kirsi Lönnmark ja Arctic Invitationalista vastaavan Starsquadin toimitusjohtaja Olli-Pekka Villa odottavat yhteistyöltä suuria jo sopimuksen allekirjoitushetkellä. 

Lisätietoja:

Kirsi Lönnmark, viestintä- ja markkinointipäällikkö, VMP Oyj, puh. 050 351 9350, kirsi.lonnmark@vmp.fi

 

VMP VARAMIESPALVELU

VMP Varamiespalvelu on yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja se toimii koko Suomessa. VMP on kehittänyt toimialaa jo 30 vuotta ja henkilöstövuokraus ja rekrytointi eri toimialoille on VMP:n ydinosaamista. Perheyrityksestä kasvanut VMP Varamiespalvelu on osa pörssilistattua VMP Oyj -konsernia, joka tarjoaa lisäksi erilaisia  rekrytoinnin, organisaation kehittämisen ja itsensätyöllistämisen palveluita. VMP:n tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä menestymään muuttuvassa työelämässä.

https://twitter.com/VMP_Suomi

www.facebook.com/vmpsuomi

www.instagram.com/vmp_group

www.vmp.fi

 

EEZY

Eezy on vuonna 2008 perustettu laskutuspalveluyritys. Eezyn palvelu mahdollistaa itsenäisen, yrittäjämäisen toiminnan ilman omaa yritystä, nk. kevytyrittäjänä. Eezyn avulla oman työn laskuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Palveluun on rekisteröitynyt jo yli 25 000 eri alojen osaajaa ympäri Suomea. Eezy on osa VMP Oyj:tä.

https://twitter.com/Eezyfi

www.facebook.com/Eezy.fi

www.instagram.com/eezyfi

www.eezy.fi/

 

ARCTIC INVITATIONAL

Arctic Invitational on suurin koskaan Suomessa pidetty kilpapelaamisen tapahtuma. Se pelataan 14.9.2019 Hartwall Arenalla ja pelinä toimii CS:GO.  Arcticiin kutsutaan kolme kansainvälistä huippujoukkuetta ja yksi suomalainen haastaja pääsee pelaamaan näitä vastaan. Turnauksen palkintopotissa on yhteensä 100 000 €. Tapahtuman järjestää Starsquad Event Oy ja Elisa Oyj.

https://twitter.com/ArcticInv

www.facebook.com/arcticinvitational

www.instagram.com/arcticinvitational

www.arcticinvitational.com
discord.gg/kkWjqJe

www.starsquad.fi