Pääomamarkkinapäivä 2021

Eezy järjestää historiansa ensimmäisen pääomamarkkinapäivän (Capital Markets Day) 9.12.2021. Tilaisuus alkaa klo 9.00 ja päättyy viimeistään klo 11.30. Tilaisuus on suomenkielinen.

Tilaisuudessa yhtiön johto kertoo päivitetystä strategiastaan, pitkän aikavälin tavoitteistaan ja yhtiön keskeisestä asemasta suomalaisen työelämän merkittävänä uudistajana.

Tilaisuus järjestetään hybriditoteutuksena eli institutionaaliset sijoittajat, analyytikot ja median edustajat ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen, joka järjestetään Hotelli Kämpin Symposium-tilassa Helsingissä. Tilaisuutta voi seurata myös suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa
https://eezy.videosync.fi/2021-12-9-eezy-cmd/register

Pyydämme paikan päälle saapuvia ilmoittautumaan viimeistään 2.12.2021 Isa Merikalliolle (isa.merikallio@eezy.fi).

Tilaisuuden alustava ohjelma

Puheenjohtajan tervehdys / Tapio Pajuharju, hallituksen puheenjohtaja
Eezyn strategia 2025
/ Sami Asikainen, toimitusjohtaja
Työ ja osaajat / Thomas Hynninen, johtaja, työ ja osaajat
Digitalisaation tuomat mahdollisuudet / Päivi Salo, digijohtaja
Kasvu ja uudistaminen / Pasi Papunen, johtaja, kasvu ja uudistaminen
Eezy – työelämän merkittävin uudistaja / Isa Merikallio, sisältöjohtaja
Taloudellinen katsaus / Hannu Nyman, talousjohtaja

Yhtiön johto vastaa tilaisuudessa analyytikoiden ja sijoittajien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää myös webcast-alustan kautta koko tilaisuuden ajan sekä lähettämällä kysymykset ennakkoon sähköpostilla Isa Merikalliolle (isa.merikallio@eezy.fi).

Kaikki esitykset tallennetaan. Tallenteet ja esitysmateriaali ovat saatavilla Eezyn sijoittajasivulla tilaisuuden jälkeen.